Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Taaa, na pewno
kartki beda az sie palic
Już za chwilke, już niedługo xd
Ty pewnie tak ja dołączę w sobotę
Nie kombinuj cwaniaczku. To się nie liczy xd
Sorry
Poczytałam wczoraj też. Do momentu aż Manfred próbował mi książkę zabrać
A to łobuz xd nie podobało mu się, że poświęcasz uwagę jakiejś głupiej książce, a nie mu
Hahaha, no podobno xd
Wiadomość dodana po 23 h 23 min 08 s:
Dobra, w końcu zrobiłem fotę tego, co będzie szło na pierwszy ogień
hahaha z tego wszystkiego znam tylko Tytusa wogole jako dziecko mialam orginalne komiksy , zbieralam wszystkie od Tytus Romek i Atomek ehh... to byly czasy
od czego zaczynasz Tomku ?
Byłem wielkim fanem Tytusow za młodego dlatego niedawno kupiłem ta cała kolekcje, żeby sobie przeczytać wszystko jeszcze raz
Zacząłem czytać prędzej tą historię bez cenzury o PRLu, to pewnie to skończę najpierw. Na fotkę nie załapała się jeszcze jedna z książek sagi o wiedzminie sapkowskiego, także to też będę musiał dokończyć. A potem dla odmiany coś o konfliktach zbrojnych, snajperach, jednostkach specjalnych itd.
Muszę w końcu przestać tylko kupować. Od soboty zaczynam! Xd
Nergal podobno chciał nagrać kawałek z Ville, nawet Ville już się zgodził tylko Nergal zgubił do niego numer. Co za debil
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Bez urazy, ale co ville miał do zgadzania się xd nergal to legenda
Sapkowski i Wiedzmin to milosc wielka mojej coki
wszystkie ksiazki przeczytala, na nefilx wiedzmina na pamiec zna i te gre na PS4 to juz chyba ze 100 przechodzila zgdozilam sie i obejrzalam serial, obejrzalam cala gre jak gra ale ksiazek Sapkowskiego nie przeczytalam .. moze kiedys
Bez urazy, ale co ville miał do zgadzania się xd nergal to legenda
Ville ma kaszkiet
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Córka wie co dobre serial zaliczony, gierkę przeszedłem z dodatkami też kilka razy, no to została książka
No dobra, mial kaszkiet. Wygrałaś xd
niedlugo drugi sezon na netfilxie bedzie
Nie mogę się doczekać
[ Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 1.06 MB (Maksimum: 1.31 MB) ]