Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Muszę w końcu obejrzeć tego harrego Pottera
No mnie też nie porwał. Ale mam małą anegdotkę: przyszliśmy ze znajomym do kumpla kiedyś, opilismy się mocno browarami, zaczął się właśnie Harry Potter na TVN czy gdzieś tam. No to my rozłożyliśmy się na jego dwóch kanapach i zaraz zasnęliśmy na początku jakoś, a ten siedział na taborecie kilka godzin (dwie części pod rząd chyba leciały) i czekał do końca obu filmów aż się obudzimy i sobie pójdziemy do domu xdxd
tylko jak ja czytalam Potter to bylam raczej duzooooo mlodsza niz teraz wiecie ile to juz lat na rynku jest
Ale to nie wstyd i można czytać w każdym wieku praktycznie
mysle ze sie wyrasta, jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla do tego wrocic, chyba ze doszla by kolejna czesc gdzie harry staje sie seryjnym morderca a Hogwart zakladem psychiatrycznym gdzie jakies krwawe eksperymenty na Hermione robia
Haha, no takie coś raczej nie powstanie
Eeeeeeeeeeej!!!!
no w ostatniej czesci to bylo juz ze on ma dzieci, ale nie kojarze zeby on tam umarl
Wy żartujecie, czy mi na serio spoilerujecie zakończenie?
zebys ty to kiedys przeczytal juz wierze
Bardzo małe prawdopodobieństwo.... Ale jednak xd
kto wie
Mattias Edvardsson
" Die Bosheit"
krimi z tajemnicami . szwedzka ksiazka
Ta ksiązka która czytam ma jeszcze dwa tomy, wiec tez je przeczytam, a później będzie bografia Roberta Smith z The Cure
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Macie tu konto?
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Cukier ma konta wszędzie na internetach
A co to? Zaznaczasz sobie książki przeczytane/do przeczytania itd?
Chyba nie mam.
Ale książka mnie wciągnęła, muszę ją i tak do wtorku przeczytać bo obiecałam koledze ją pożyczyć.
Czyli coś dla Ciebie Asia
A co to za książka?
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.05 MB (Maksimum: 1.27 MB) ]