Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
My jedziemy zwiedzać południe Anglii w pierwszym tygodniu sierpnia
Oczywiście psze Pani, będzie
My w zasadzie nie mieliśmy nigdzie jechać ale my zaproszenie do przyjaciół, co lepsze Polska
Zobaczymy...
wiesz ze nie wiem ..... jutro do nich napisze, kiedy ten przyjazd mialby do nich byc i gdzie pewnie gdzies okolice slaskie, w koncu w Niemczech wiekszosc ze slaska przyjezdza
Wiadomość dodana po 14 h 43 min 21 s:
zapytalam a jednak... ehh dolny slask to chyba jest Milikowice ...
musze jeszcze sprawdzic jak z przejazdem z De do Pl, czy jakies Corona Testy potrzebujemy ...
Temat podróżowania w koronce tak się zmienia, że dziś testy moga być niewymagane a za chwilę już będą
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
no tez prawda, to lepiej przed wyjazdem pojedziemy na Drive In Corona Test ...
Wiadomość dodana po 09 min 58 s:
przepraszam ze mniej pisze ale mam malo czasu, zalegle projekty a i nowe dochodza, do tego nie idzie mi za dobrze wiec nie mam co pisac o mnie ale czetnie czytam co u Was i staram sie codziennie cos napisac
Zaglądaj kiedy masz czas, bez pośpiechu
A te projekty to związane z Twoim biznesem, tak?
tak projekty to zamowienia od klientow, jak przez ostatnie dwa tygodnie bylo cicho tak teraz boom, codziennie po kilka zamowien al enie narzeka bo bardzoooo to lubie
no nic poa tym sie nie dzieje szczegolnie w odchudzaniu
lil, ja myślę że jak zaczniesz szaleć z sportem tak jak kiedyś to odchudzanie wróci... Pamiętasz te czasy z tapout? Pamiętasz jak w czasie gotowania pomiędzy szafkami kuchennymi robiłaś pompki? To były fajne czasy
skad ja mialam tyle sily to bylo jakies uzaleznienie chcialabym ale plecy tak bola ze kazde przekreceie sie w lozku z boku na bok zawsze odbywa sie z placzem, ten rener z Tapout nadal jest wsrod moich znajomch, pamietam jak mialam zaproszenie do wyborow do nagrywania nastepnego reningu w Kalifornii ahhh... sama moge teraz sobie zazdroscici ....
probowalam w zeszylm roku jak dostalismy Home Office w domu trenowac, jakies youtube treningi i niestety ale z plecami bylo jeszcze gorzej...
w tym roku jedno co dobre to kolega powiedzial ze moze mi dac bierznie do biegania, wyglada na profesjonalny sprzet ale nadal sie zastanawiamy gdzie ja wsadzimy
Ja czekam aż pójdziesz do porządnego lekarza z tym kręgosłupem, a nie do szamana!
pojde jak schudne bo boje sie uslyszec ze boli bo jestem za tlusta
ale jakby CIę kręgosłup nie bolał to mogłabyś włączyć jakiś ruch...
to prawda, ja juz na wyjzad do Pl przygotowalam sobie pudelko tabletek przeciwbolowych, bo przyjaciele do ktorych jedziemy sa wysportowani i oni non stop tylko ruch i zdrowe odzywianie, tak wiec smieje sie ze na urlopie schudne ( bylby to pierwszy taki urlop w moim zyciu )
Ja mam podobnie, że na urlopach to się puchnie albo jak rodzice są w PL. Śmieje się teraz, że jak będą we wrześniu to dalej będe ciągła katering i pewnie jadlabym mniej kcal bo moja mama byłaby: daj spróbować xD
jak ja jestem na urlopie to jakos zawsze mysle sobie ( jak pewnie wielu) czego w domu nie wolno to na urlopie wolno
a jak u rodziny to juz wogole zawsze bylo zarcie i picie ehh... czasem az meczylo
Tekstem mojej mamy jedzącej kolejnego rogalika z budyniem było: ale ja jestem na wakacjach Więc coś w tym jest
Mam to samo xd za tydzień urlop i tym razem planuje to zmienić szkoda efektów ostatniego miesiaca
Południowo wschodnia Anglia. Klify, plaże, szlaki itd itd
Czyli dużo łażenia
No tak pisałes, ale mi z głowy wyleciało. Wybacz
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.07 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]