Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Widzę że nikomu nic się tutaj nie chce xd
Zalezy jeszcze co
Hahahahaha xd
A tak było romantycznie i namietnie xd zjebałaś xd
sorry jestm tutaj juz tak wiec jak juz to romantycznie w trojke
ja pamietam te cholerne ptasie mleczko!!! prosze NIE!!!!!
a poza tym to dzis pierwszy dzien ciepelka u nas od jakiegos tygodnia!!! jest super a mi sie spac chce ...
Haha, jasne że w trójkę
a poza tym to dzis pierwszy dzien ciepelka u nas od jakiegos tygodnia!!! j
nie wysyłaj tego ciepełka do mnie... Ja oszaleje jak znowu będzie 30 stopni. To 25 mi wystarczy!
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
ejj no bylo tylko 27 stopni dzisiaj u nas to tak optymalne ciepelko jest !
Optymalne dla Ciebie chyba
Optymalne dla Ciebie chyba
dokładnie ja tam optymalnie się czuje w szaliczku, botkach i skórzanek kurtce w 15 stopniach maks #jesieniara
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Ja się optymalnie czuje w 18 stopniach na kanapie na gaciach xd
mi jest zawsze zimno, przez chorobe, jak dwa lata temu bylo w cieniu ponad 40 stopni ciepla i nas wszystkich z firmy ze wzgeldu na niebezpieczne upaly zwolnili do domow to ja jedna zawiedziona bylam, mi bylo wtedy fajnie cieplutko inni umierali z upalow
ale przyznam sie ze to ze lubie cieplo nie znaczy ze grzeje w domu duzo, bo z drugiej storny kocham swieze powietrze i w sypialni zawsze jest okno otwarte nawet jak zima jest, jakos nie idzie zasnac bez tego fajnego powietrza
Bez urazy, ale dlatego źle się pracuje z kobietami xd im zawsze za zimno. Faceci wykonują zwykle cięższa pracę, tętno wyższe, gorąco, nie ma jak oddychać a jedna z drugą ciepły nawiew włącza, bo niby zimno xd
tak jak powiedzialam ja zawsze okno mam otwarte i ogrzewania prawie nie uzywam, to bylo naturalne cieplo od upalow i na to zadna kobieta nie jest winna
ja nie nagrzewam a ciesze sie z tego jak jest gorace lato
a w NRW dzis pieknie lato jednodniowe
U mnie raczej chłodno. Ale to dobrze, w pracy lżej
slonko jest ide robic patyki a potem jedziemy do parku z Manfredem, moze kolejne patyki znajde
Ostatnio edytowany przez Lilalo (2021-08-24 10:24:43)
Przyjemne z pożytecznym
U mnie piękna jesień 25 stopni lekki wiaterek idealnie ale jutro ma już być brzydko
A ja jeszcze tyleee gałęzi mam do obrobienia
no tak, dzis porobilam sporo, a od jutra ma niby byc koniec lata u nas, sasiedzi gadaja, maja byc deszcze bez konca bleee..... nie chce!!!!!
Wiadomość dodana po 15 min 05 s:
a wogole mi sie przypomnialo cos.
bylismy w PL u znajomych, bardzo ich lubie... ale.... w pewnym momencie kolezanka zaczela mnie pouczac ze mezczyzna na diecie weganskiej nie ma szans na przezycie bo ... proteiny dobre sa tylko od miesa no i mleka najpierw zaczelam z nia dyskutowac i jej tlumaczyc nawet w gramach.. ale ona mowila ze nie i koniec, wiec jak ktos mi bez argumentow jedzie to zamykam temat bo po co sie wkurwiac.
ona jest z zawodu nauczycielem, nie wiem czego , ale chyba nie biologi, chociaz powiedziala mi ze w szkole byla najlepsza z biologi.
do czego daze to : kolezanka powiedziala mi ze krowa daje mleko caly czas, krowa po to istnieje zeby czlowieka mlekiem karmic, i ona pierwsze slyszy ze krowa daje mleko tylko jak urodzi cielaka! Punkt- tyle do nauczycieli !!!
[ Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.35 MB) ]