Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Ale pierdolenie. Porażka oczywiście, że nie ma racji. Jest mnóstwo źródeł bialka pochodzenia roślinnego o najwyższej jakości
kolezanka powiedziala mi ze krowa daje mleko caly czas, krowa po to istnieje zeby czlowieka mlekiem karmic, i ona pierwsze slyszy ze krowa daje mleko tylko jak urodzi cielaka!
trzymaj mnie TRZYMAJ MNIE!
Nienawidzę ludzkiej ignorancji!!!
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
i to nauczycielka
no i dzis pada deszcz, bylismy na mega krotkich spacerach bo nawet Manni nie chce w deszczu chodzic
Ja w pracy zauważyłam, że nauczyciele to są dziwni. Każda pacjentka i pacjent nauczyciel jest dziwny
w rodzinie mam dwoch nauczycieli, jeden to dyrektor szkol gminnych a jego zona to nauczycielka i do tego jeszcze artystka malarka, nikt ich nie lubi
Hahahaha! No właśnie
Wiadomość dodana po 25 s:
Przemilczmy, ze ja tez miałam krótki (trzysemestralny) romans z nauczycielstwem
Ah nie... Opowiadać możesz, ja bardzo lubie tematy romansów Tomek na pewno też chętnie poczta
Z nauczycielem nie miałam nigdy, z właścicielem i zarazem nauczycielem nauki jazdy to miałam
Oj źle mnie zrozumiałaś
Mi chodziło, że ja miałam romans z NAUCZYCIELSTWEM w sensie, że pracowałam jako nauczyciel
ehh a juz taka ciekawa bylam
to masz racje lepiej cicho
dzis pada caly dzien co oznacza ze wyjscie tylko na przymus Manfreda i sklep, a tak siedzenie w domu ... do upy taka pogoda
w tym roku ogolnie lato u nas bylo bardzooooo kiepskie
Hahaha, Asia się nakrecila na opowieści o romansach, a tu nic
Ale dawaj, możesz opisać swoje
ja nie mialam z nauczycielem...
gdybym zaczela opowiadac to by cale forum zablokowano i ocenzurowano
Haha, no domyślam się xd No dobra
gdybym zaczela opowiadac to by cale forum zablokowano i ocenzurowano
Dajesz :> Łobuziaro
jak jeszcze kiedys zrobie cos szalonego to na pewno wam powiem
Już?
nie bede pisac o tym co bylo, za duzo bylo, milo sie czasem wspomina ale lepiej na glos nie wypowiadac
a jak cos bedzie to dam wam znac, poki co nie ma co i z kim dzis wogole nie wypada mi .... dzien zaloby dzis mamy
znajomy dzis umarl
jakos tak dziwnie przez to dzis jest...
nie ma co przykro, starszy byl, ale jeszcze nie bylo okazji porozmawiac o powodzie zgodnu, zakladam ze serce, wygladal mi na takiego, byl mily nie powiem, ale wielkimi przyjaciolmi nie bylismy, tylko ze u nas na ulicy to wszycy sie jakos tak raz trzymaja i jak komus cos sie dzieje to zaraz wszyscy przezywaja..
Miło, że się trzymacie razem Idziesz na pogrzeb? Jak w ogóle to wygląda w DE? W sensie pogrzeby?
Uuu, współczuję. A ile miał lat?
no mial jakies 63 lata , wiec ehh poza tym mial nowotwor. Z jego synem jestesmy bardziej zaprzyjaznieni, a akurat jak ojciec umieral to on sobie weekendowy urlopik na jachcie robil, takie zycie. nie wiem czy pojde... jeszcze nawet nie wiem kiedy bedzie. A. uwaza ze jestem okropna bo emocji nie pokazuje, ze sobie gdybam kto nastepny bedzie... ale ze .... co mam udawac...
u nas pogoda do dupy a zapowiadali ze bedzie w tym tygodniu powrot lata, no i jest powrot lata w zasadzie bo prawie cale lato byla taka do dupy pogoda ....
A. uwaza ze jestem okropna bo emocji nie pokazuje, ze sobie gdybam kto nastepny bedzie... ale ze .... co mam udawac...
no każdy z Nas kiedyś będzie wąchać kwiatki od dołu...
[ Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.11 MB (Maksimum: 1.38 MB) ]