Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
dokladnie ... ale on jakis taki babski jest, jak mowie ze chce miec ustawione wszystko z ubezpieczalnia na wypadek smierci to sie oburza, jak mowie ze chce w papierach porzadek miec bo jakby co zeby Ami wszystko znalazla to tez pretensje, ja to nawet liste sobie zrobilam spraw ktore musza byc zalatwione w razie czego, bo prawda jest taka ze i jutro moze mnie bus przejechac albo cegla na glowe spadnie niestety z listy nie wszystko jest jeszcze gotowe
dzis mielismy jeden dzien lata, bylo nawet cieplo, ale nie chodzimy teraz duzo bo Manni ma odpoczywac ...
Dziwne podejście, dzieci rozumiem, ale dosłość przeciez wiąże się z tego typu rzeczami. Choć przeginanie w drugą stronę też nie jest zdrowe. Może się zrazil czy coś
moze, ogolnie jest delikatny w takich sprawach...
dzis byl piekny dzien u nas 30 stopni bylo , fajnie cieplo!!!
Świadomość, że kiedyś kopniemy w kalendarz ma się nijak do delikatności...
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
kiedys jest tez wzgledne... a delikatnosc wyszla z mody jakos mi sie wydaje ogolnie ze mezczyzni sa bardziej delikatni a kobiety coraz bardziej hard core
piekna pogoda, byly deszcze , bylo duszno, jest cieplo- wynik - beda grzyby !!!!
U nas zimnoooo... dziś było maks 12 stopni... W irl prawie 20 i mój tata się śmieje, że jedzie do ciepłych krajów xD
u nas rano bylo 8 stopni a pozniej doszlo do 20 dziwna pogoda ale dzis bylo super ladnie, taka jesien zlota bym chciala,
no ostatnio tez o tym myslalam....
to zmienic temat trzeba w temacie
Zmieniłam
Wiadomość dodana po 05 min 01 s:
W sumie to jest temat o gadaniu o niczym albo o tym co nie pasuje w inne tematy, więc napiszę tutaj...
Odnosze wrażenie lil, że na jesien lubisz soulowo jazzowe tematy... #JATEŻ w sumie to i w lecie takie lubię... ALE... jeśli nie widziałaś to polecam Ci film la la land. Cudowny musical
https://www.youtube.com/watch?v=waTDxRZ … hannel=Hup
tak bardzo lubie te klimaty na jesien i zime jakos tak pasuja do kocyka
a do lalaland to juz mnie 3 osoby namawiaja ale ja mam alergie na musicals.. boje sie wlaczyc
od razu mi sie przypomnialo ze ja jeszcze nie obejrzalam ten film o Freddy mercury
bo boje sie ze bede plakac ha ha ha ogladalas go ??
a do lalaland to juz mnie 3 osoby namawiaja ale ja mam alergie na musicals.. boje sie wlaczyc
ja jestem FANKĄĄĄĄA musicali. Prawie dni odliczałam do premiery tego filmu. Bo nie dość że musical to jeszcze dream team, dueat CYDOWNY Gosslin i Stone
Pierwsza scena filmu trochę mnie rozwaliła i jak na fana musicali czułam, ze to ZA DUŻO Czułam jakby Chazelle (reżyser i scenarzysta) siedział mi na kolanach i dawał po pysku krzycząc - to musical musical musical!!!!
Generalnie film 9,5/10
To pół punkta poleciało za tą scenę
ten film o Freddy mercury
bo boje sie ze bede plakac ha ha ha ogladalas go ??
Nie
bo ja wlasnie kocham Queen i ich piosenki znam na pamiec wiec taki film bylby dla mnie super ale bede ryczec przez jego historie.... ale w koncu kiedys obejrze... sprobuje lalaland ale nie obiecuje ze do konca dam rade
jedyny musical jaki toleruje to Dirty Dancing bo bardziej to normalny film niz musical i super musyka tam jest
ha ha ha moj tez kazda piosenka to dla mnie hit, zebys ty widziala co sie dzieje jak nagle w radiu leci cos z DD od razu cala dzielnica mnie slyszy
Wiadomość dodana po 04 min 09 s:
oooo wlasnie slysze jak A. telefonuje sobie z jakas nowa kolezanka uuuuu flircik
no A. w poniedzialek jedzie do jakiejs kobiety, ktora ma sklep ze sztuka i dkeoracjami, niby maja na temat jego obrazow i jego instagrama rozmawiac
a ja .. jeszcze nie jestem gotowa... poki sama ze soba sie zle czuje nie ma miejsca na flirciki ale jednego faceta mam na oku hahahahahahaha
dzis wieczorem chce miec flirt z sofa i telewizorem netflix albo Amazon bedzie lecial
ale jednego faceta mam na oku hahahahahahaha
kogo???
dzis wieczorem chce miec flirt z sofa i telewizorem netflix albo Amazon bedzie lecial
taki flirt też lubię
Narazie zostawię ten temat
Sofa narazie jest super ..
Mnie już nudzi ten romans z sofa
Pewnie tak, ale mam dosyć na chwilę obecną
Ja tęsknie... Ale wolę sobie nie myśleć, że posiedziałabym na l4 bo ostatnio to pomyślałam i na następny dzień spadłam ze schodów
no TeBe nastepny taki romans z sofa to pewie dopiero na swieta wigilijne wiec korzystaj np...
przeczytaj ksiazke z listy ksiazek do przeczytania
[ Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.12 MB (Maksimum: 1.38 MB) ]