Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Mój kochany serial...
Widziałaś why women kill? Czekam na drugą część
A ostatnio skończyłam Lupin 2
Widziałaś why women kill? Czekam na drugą część
Taaaak! Omg! Jakie to było genialne!!! W drugim sezonie ma zagrać Lana Parrilla czyli Regina z Once Upon a Time, więc w ogóle... jaram sie jak pochodnia na samą myśl
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Też się cieszę że Regina tam będzie
A tak w ogóle zapomniałam jeszcze, że z seriali oglądam - 'the handmaid's tale' dziś chyba skończę 4 sezon. Zostały mi dwa odcinki...
Ja to przez pracę w domu to tytule seriali oglądałam że aż strach, od paru dni szukam czegoś dla mnie ale nic...
'the handmaid's tale' widziałaś?
Albo spróbuj 'the walking dead'! Ja zaczęłam oglądać ten serial bo Norman Reedus (heart) wcześniej myślałam, że to debilny serial o zombie, a to jest CUDOWNY psychologiczny portret społeczeństwa walczącego o przetrwanie...
Albo 'true blood' i Alexander Skarsgard (heart) kolejna fajna dupeczka
Aktualnie? Chirurdzy, Chicago fire, mayans, blacklist, Chicago pd, shameless, last kingdom, West world, lucifer, New Amsterdam
Westworld to z Anthony Hopkins? Mi tylko pierwsza Staffel się podobała.
Ja to całkiem inne klimaty seriali:
Black spot, why women kill, los favoritos der Midas (uwielbiam!!! Na Netflix jest) Tage innocent (Netflix) behind her eyes, Tabula Rasa( bardzooo mi się podobało) The Alienist ( bardzooooo fajny) nie wiem dlaczego ale patrzyłam też na quien mato a Sara, Ratchet trochę chore ale fajne, Es desorden que dejas też fajne !!! Netflix, Gambit, high seas Netflix, ale oglądałam też Velvet i nie wiem po dziś dzień dlaczego ....
Westworld to z Anthony Hopkins? Mi tylko pierwsza Staffel się podobała.
tak gra tam Hopkins. Kurcze, jak to powiedziała Evan Rachel Woods -aktorskie igrzyska olimpijskie!
Louis Herhum (ojciec Dolores) rozwalił mi tam system O_O
Lilalo, co to Staffel xD
Behind her eyes mi się nie podobało. Po tym finale (bez spojlerów) stwierdziłam, ze to gniot nad gniotami i w sumie to zmarnowałam czas -_-
Przepraszam Staffel to sezon
Behind her eyes też czekałam na mysterie na końcu , coś bardziej Krimi oczekiwałam a tam ten sy-fy mnie dobiło. Masz rację!
Ja miałam facepalm życie na tym finale -_- Jedno co trzeba przyznać - aktorka grająca Adele była świetna!
No była dobra ale z wyglądu podobała mi się ta druga Louise
ostatnio mam ochote znowu obejrzec devious maids, moze gdzies to znajde !!! na pewno znasz Cukierku to.
No szukam gdzie mogę je znowu obejrzeć a póki co jakiś stary komediowy serial patrzę schitt's creek
Na chomiku jest
Nie używam chomika, na Amazon jest jeszcze płatny więc czekam aż będzie darmowy.
DH od wczoraj ogladam
moge je w kolko ogladac
Bree to moj ideal byl
chcialam zaznaczyc ze bede teraz ogladac Shadows and Bones, a potem bede meczyc Cukierka z Umbrella Academy, i nadal nie moge pojac jak moglas go nie widziec!!!
Hahaha! Nie wiem w sumie Ja mam dziwny gust co do seriali
Chociaż...
Temat apokalipsy... Ellen Page... No dziwne, że nie sprawdziłam tego serialu...
i juz ogladasz go??
ja jakos z nudow wlaczylam Amazon Prime a tam nowy serial, 9 perfect Strangers -
Nicole Kidman, Melissa McCarthy Luke Evans Michael Schannon to stwierdzilam ze wypada zobaczyc i powiem ze 2 odcinki widzialam i poki co mnie wciagnal
[ Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.07 MB (Maksimum: 1.3 MB) ]