Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
i juz ogladasz go??
nieee... ostatnio nie mam jakoś czasu na seriale
9 perfect Strangers -
Nicole Kidman, Melissa McCarthy Luke Evans Michael Schannon to stwierdzilam ze wypada zobaczyc i powiem ze 2 odcinki widzialam i poki co mnie wciagnal
oooo! Do tego Kidman i McCarthy
Muszę to zobaczyć
Ej, a co do Kidman widziałaś 'big little lies'?
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
9 perfect strangers - no trzy odcinki byly na amazobnie ale w piatek wrzuca 4 odcinek
big little lies - mialam jedno podjescie do niego ale mnie nudzil, siostra A. ze swoja matka sie wkrecily mowily mi ze caly obejrzaly
big little lies - mialam jedno podjescie do niego ale mnie nudzil, siostra A. ze swoja matka sie wkrecily mowily mi ze caly obejrzaly
Specyficzny klimat, ale mi się podobał! Pierwszy sezon nawet dwa razy obejrzałam
teraz patrze na polski serial Otworz oczy ale jakos mnie meczy chyba bo o nastolatkach jest
mi z polskich seriali tak naprawdęęęę podobała się Chyłka. Cielecka zagrała takiego badass że aż Lubię mocne role kobiece
ja patrze na to co daje mi Netflix z Polskich filmow i seriali
Player za granicą chyba nie działa, kiedyś próbowałam.
Dziś patrzyłam 4 odcinek "9 Perfect Strangers" ah podoba mi się
a no tak musze kolejny odcinek shadows & bones wlaczyc, widzialam 3 odcinki i jak narazie wogole mnie to nie wciaga niestety
a wogole to musze sprawdzic czy przyjaciolki i ojciec mateusz gdzies online bym mogla wyszukac
Ładnie siekacie te seriale ja teraz będę miał więcej czasu, to też na pewno do nich wroce
ogladam do konca jeden mini serial mystery thiller bardzo mi sie podobal ale A. nie mogl na mnnie zaczekac i teraz musze sama go dokonczyc...
polecam tym co lubia thiller z tajemnica :
Gone for Good netflix
Ostatnio edytowany przez Lilalo (2021-08-30 14:09:24)
dzs ogladam kolejny odcienk 9 perfect strangers z Nicole Kidman aaa podoba mi sie bardzo
Ja aktualnie oglądam the circle usa xD Kocham ten program! Widzę, ze trzeci sezon pose dodali... aaaa!!!! jak się cieszę!
Wiadomość dodana po 42 s:
W ogóle chyba zrobię podejście do domu z papieru bo mój tata to oglądał i się zachwycał, ale najpierw serial lilalo xD Jak mam zacząć coś nowego to najpierw to od lil
no dziekuje
dom z papieru powiem tak... pierwszy sezon jest tak prawie tak dobry jak hiszpanskie kino, wciaga i czeka sie na dalsza akcje z napieciem, drugi sezon zaczyna kopiowac pierwszy, trzeci to juz widac ze scenarzysta nie wie co wymyslac... dla mnie to juz po drugim byl koniec, niestety swietnie zaczety serial ale potem juz kiszka jak jakis tasiemiec ... ale kazdy lubi co innego wiec kto wie moze Ci sie spodoba.
ale najpierw Umbrella Academy!!!!
chce wiedziec w ktorej postaci sie zakochasz!!!
Oglądałyście Squid Game na netflixie? Serial koreanski, podobno ma przebic popularnością nawet dom z papieru. Ja wczoraj włączyłem na próbę... i wleciało 5 odcinków pod rząd
widze ze jest, co wlacze to mi sie na pierwszej stroie wyswietla ale nie ogladalam...
dom z papieru podobal mi sie tylko pierwszy sezon..
ostatnio widzialam super rosyjski film wiec kto wie moze i korenaskiemu trzeba dac szanse!!
Oglądałyście Squid Game na netflixie?
nie, ale moja koleżanka obejrzała cały sezon w jeden dzień
Dobra wariatka xd w sumie też bym lyknal na raz, ale było późno i musiałem iść spać. Wczoraj wpadło 5 odcinków dzisiaj niecałe 4. Odpisze na forumku i idę obejrzeć ostatnie 20 minut szału może i nie ma, ale bardzo ciekawa i wciągająca koncepcja
wczoraj tak sobie myslalam ze jak skocnze Umbrella to zajrze na ten serial tez.. widzialam ze jest w TOP 10
Jasne, obejrzyj koniecznie ja już go skończyłem i wracam aktualnie do shameless, Chicago fire i lucyfera
Ty Umbrella sobie włącz jest lepsza od Lucyfera
Dziś widziałam pierwszy odcinek, brutalnie i zachęca ale dopiero przyszły tydzień będę dalej patrzec bo obiecałam córce że razem patrzymy
Ty Umbrella sobie włącz jest lepsza od Lucyfera
potwierdzam chociaż z Lucyfera to ja widziałam jeden czy dwa odcinki
Oki, lukne. Ta umbrella to z netflixa, tak?
[ Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.13 MB (Maksimum: 1.41 MB) ]