Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
lucyfera widzialam pierwszy sezon, potem cos gadali ze juz nie beda krecic i przestalam
I jednak kontynuują. Obejrzyj sobie resztę, bo warto
Moja lista tego co oglądam... (albo mam w trakcie, ale wiem ze dokończę )
11 sezon the walking dead
1 sezon shadow and bone
7 sezon Grace and Frankie
4 sezon Dynasty
7 sezon fear the walking dead
2 sezon The Morning Show (aaa nawet nie wiedziałam, ze juz jest dostępny)
2 sezon This is us
3 sezon the crown
3 sezon dark (ale wcześniej robię rewatch)
1 sezon the walking dead world beyond
5 sezon riverdale
Czekam na:
3 sezon the umbrella Academy
2 sezon sex/life
4 sezon Virgin River
5 sezon the handmaid's tale
4 sezon westworld
2 sezon the flight attended
2 sezon Bridgerton
2 sezon emily in paris
2 sezon the great
2 sezon tiny pretty things
3 sezon you
2 sezon ginny & georgia
3 sezon snowpiercer
2 sezon firefly lane
2 sezon love life
A dziwiłam sie Tomkowi, ze ma ponad 50 seriali
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Bardzo ładna lista
Dynastię oglądasz? Xd
O czym to?
W sumie drugi sezon jest tak beznadziejny, tak przewidywalny i wtórny, ze aż ciężko powiedzieć... Jakby nie Lana Parrila to rzuciłabym tym serialem w diabły jakieś 2 odcinki temu (oglądam 7 odcinek, w sezonie jest 10).
Pierwszy sezon był G E N I A L N Y!
W pierwszym sezonie to był zlepek historii o trzech kobietach z różnych dekad o tym jak radziły sobie z niewiernymi mężami
A jak se niby można poradzić z niewiernym mężem inaczej niż wypierdolić go na zbity pysk? Xd
gdzie wypierdolic... to zbyt delikatne
wiesz ze Emily in Paris jest uznany prze francozow za znieslawienie i najgorszy serial.... ja obejrzalam 1 odcinek i stwierdzilam ze racja... ahhh Amerykanie bez nich nawet francuzi w modzie sobie nie poradza, musi amerykanka przyleciec ich ratowac... w takim mniej wiecej sensie widza to francuzi
ja jakos nie moge mojej listy zrobic...
na pewno obejrze ten
korenaski serial ale corka karze mi czekac
lock & Keys na pewno obejrze drugi sezon
Pose obejrzalam pierwszy odcinek i jest totalnie nie moje tam gdzie tancza zawsze jest nie moje, jedyne kino z tancem ktore zaakceptowalam to dirty dancing a reszta mnie parzy
na pewno obejrze :
Witcher drugi sezon
i jak Ranczo bedzie nowy sezon to na 1000% obejrze, nawet mi sie snilo ze w niemieckiej tv nagle lecialy nowe odcinki
wiesz ze Emily in Paris jest uznany prze francozow za znieslawienie i najgorszy serial.... ja obejrzalam 1 odcinek i stwierdzilam ze racja... ahhh Amerykanie bez nich nawet francuzi w modzie sobie nie poradza, musi amerykanka przyleciec ich ratowac... w takim mniej wiecej sensie widza to francuzi
no ja wiem, że ten serial to dno i wodorosty Nie uważam tego za nie wiadomo jakie super ambitne kino lekkie to było, głupkowate i naiwne jak jasna cholera... Miło mi sie to oglądało, wiec czekam na drugi sezon
Pose obejrzalam pierwszy odcinek i jest totalnie nie moje tam gdzie tancza zawsze jest nie moje, jedyne kino z tancem ktore zaakceptowalam to dirty dancing a reszta mnie parzy
Szkoda Ale tam to wiecej jest mody i przebieranek niż tańca... No ale taki klimat jest przez 3 sezony, wiec jak od pierwszego się nie zakochałaś to raczej nie ma co próbować. Szkoda Myślałam, że będzie razem rozpaczać na cudownością finału serialu... No ale trudno
przykro mi , nie dam rady
trzeba dalej szukac cos wspolnego
Oglądam 3 sezon YOU, znacie ten serial?
Brechłam śmiechem gdy w jednym z odcinków był wątek antyszczepionkowców
Nie znam
You to jakis facet obsesyjny na punkcie jakies kobiety ? widzialam ze wrzucili nowy sezon ale nie ogladalam tego
jestem teraz na serialu Squid Game
Kolejny sezon dynastii, czyli relaks dla szarych komórek ale w weekend zamierzam oglądać odcinki z nowego sezonu fear the walking dead
ogladam drugi sezon You , mam nadzieje ze zabije te kucharke bo mnie tak wkurwia ta aktorka ze co ja widze to cisienie mam wyzsze!
okurdeee jednak się wciągnęłaś :> On kocha tą kucharkę, wiec no...
Ja własnie skończyłam oglądać pierwszą część pierwszego sezonu nowej plotkary... W sumie fajne, ale gossip girl to Blair, Serena, Chuck i Dan... No ale lekko się oglądało
Teraz oglądam to fear the walking dead...
Obejrzałam do konca You, beznadziejne, nie będę kolejnych sezonów oglądać. Takie romansidło zakraplane morderstwami nee..
Teraz nie oglądam nic, wszystko już co miałam zaliczyłam i czekam na coś nowego
W tle od 4 dni leci Lucyfer
Cukier taśmowo jedzie
Na Amazon znalazłam Grand Hotel produkcji Eva longoria
Aktorka z devoids Maids, aktor z gotowych na wszystko,
Niestety tylko 1 sezon na razie jest
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]