Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie. Warto?
Słuchaj... Tak BARDZO warto, ze aż musiałam dla tego serialu założyć osobny wątek...
z wikipedii:
Akcja serialu dzieje się w niedalekiej przyszłości, gdy narodziny stały się rzadkością, a władzę w USA przejęła pseudochrześcijańska junta. Płodne kobiety uczyniono surogatkami rodzin uprzywilejowanej grupy związanych z władzą mężczyzn, a wszelkie nieposłuszeństwo karane jest w okrutny sposób-na chwałę Pana.
https://www.youtube.com/watch?v=dVLiDETfx1c
Z mojej strony mogę powiedzieć tyle, że to jest serial z serii ciężkich. Gdy kończy się jeden odcinek, nie masz ochoty włączać następnego bo jest to tak bardzo ciężkie psychicznie. (kurde słabo reklamuje xD )
Pomimo tego ciężaru moim zdanie jest to serial, który jedno, że warto zobaczyć. Drugie - każdy powinien zobaczyć.
W obliczu wydarzeń w Polsce, zakazu aborcji, piekła kobiet, ogólnej nietolerancji stwierdzam, że naprawdę każdy bez wyjątku powinien zobaczyć do czego prowadzi skrajny fanatyzm religijny.
Jeszcze dodam, że zdjęcia w tym serialu są po prostu P I Ę K N E!
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Miałem kiedyś na oku ten serial, ale ostatecznie się nie zdecydowałem. Po Twojej recenzji będę musiał
Ok to włączę, pierwszy odcinek jak wciągnie dam znać
............ Xd
jeszcze nie, przed urlopem nie bylo czasu, w trakcie urlopu nie bylo tv wogole a teraz po urlopie jeszcze nie jestem tak daleko zeby cos sobei ogladac najpierw zalegle obowiazki
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 735.13 kB (Maksimum: 859.83 kB) ]