Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
dobra, przyznac sie co robisz w twoim codziennym zyciu, na co inni patrza z przymruzeniem oka ?? czego inni nie potrafia zrozumiec byc moze ....
u mnie jest cala lista, ale poki co wymienie te lagodne wariactwa
* zawsze minimum dwa razy cofam sie do domu by sprawdzic czy drzwi sa zamkniete
* przed pojsciem spac spaceruje po domu i sprawdzam czy jest wszystko na swoim miejscu
* po kazdym uzyciu kranu poleruje go na blysk ( co oznacza ok 20 razy dziennie)
* gdy ktos mnie dotknie czuje sie brudna, musze umyc to miejsce, jesli tego nie zrobie czekam na najblizsza okazje by sie umyc.
* nie chodze po fugach
* zawsze w niedziele mam dzien SPA ( pielegnacji ciala) i zawsze z muzyka klasyczna!
to pierwsze z listy, lista jest bez konca chyba
Mam jedną łyżkę, którą mi najlepiej smakuje jedzenie i jeden widelec, którym jedzenie poprawia mi humor
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Nieźle lilalo xd
Cukier też dowaliła do pieca
A ja nie mam pojęcia, musialbym się zastanowić
A ja nie mam pojęcia, musialbym się zastanowić
ja cały czas muszę myśleć
ps. zapytaj Weroniki (dobrze pamiętam?) Ona pewnie poda CI całą listę
ja mam jeden rodzaj wody mineralnej, który mi smakuj
Hahaha, tak, Dobrze pamiętasz a to wolę nie pytać, ciiii xd
*Mi smakuje woda tylko ze szkła
* Myje psu łapy po każdym wyjściu na dwór
*Nie zjem jogurtu który już został wcześniej otwarty nawet jak to ja go otworzyłam
* Odkurzam w domu minimum raz dziennie
* pościele muszą by raz na tydzień zmienione na świeże
* Kubki w szafie układam tak że uszko zawsze musi być w stronę okna
Hardkorowo, nie powiem xd
* jak ktos mnie wkurwia a nie mam sil juz na dyskusje ( ostatnio tak czesto jest) slyszy zawsze ode mnie "OK" i usmiech nr 2
* jak sciagam buty typu sportowe albo all stars to zawsze sznurowki wkladam do srodka, nie moga lezec na podlodze
Cukierku na mnie wiekszosc juz "Monk" wola
np. kiedys do dodatkowej pracy jezdzilam zawsze tym samym busem, jeden z przystakow byl obok jakiejs restauracji, nigdy w niej nie bylam, ale za kazdym razem ja widzialam jak autobus sie zatrzymywal. wszystko ok, az pewnego dnia gdy jak zawsze patrze przez szybe w Busie na restauracje pierwsze co widze ze pudelko z ciastkami ktore zawsze bylo na ladzie przy oknie ktos przeniosl w inne miejsce!! Czulam ze w tym momencie ekslopduje, w mojej rutynie, ktos grzebal i cos zmienil!!!! Gotowalam sie cala droge, czulam ze jestem czerwona ze zlosci i jak mi zyly pulsuja!!! w domu probowalam sie uspokoic czyms zajac ale to pudelko nie na swoim miejscu wytracalo mnie caly czas z rownowagi!! jakies 3 tygodnie probowalam dojsc do siebie ... w koncu zeby juz nie myslec o tym i nie patrzec przez szybe na restauracje, ktora w moim obrazie byla z pudelkiem przy szybie!!! przestalam jezdzic tym autobusem ale czasem nadal mysl wraca i mam nadzieje ze pudelko jest juz na swoim miejscu!!!
i tak czesto jest ze mna, dlatego zanjomi i przyjaciele czasem nie tylko pytaja sie mnie jak ja sie mam ale tez dodaja " a jak tam sie ma twoj wewnetrzny Monk?" ( po niemiecku to lepiej brzmi
ale szczerze ? ja lubie prawie wszystkie moje dziwactwa, czasem mecza mnie, ale ogolnie lubie je
dzieki nim np. nauczylam Psa dawac sie odkurzac Manfred uwielbia byc odkurzany a ja ciesze sie ze mniej klakow na podlodze
* mam swoj ulubiony kubek do kawy i szczerze w innych mi kawa nie smakuje, mamy w domu niestety tez czerwone kubki i ze nie lubie czerwonego koloru nigdy ale to nigdy ich nie uzywam nawet do herbaty
zagladam do skrzynki na listy chociaz wiem ze listonosz juz dzis bylo i patrzylam
jak wieszam pranie na wieszaku do schniecia to zawsze skarpetki musza juz dopasowane do siebie wisiec, to ulatwia mi pozniej zbieranie skladanie i chowanie.. tez tak macie?
w kazdej lazience mam sciereczki do wycierania armatury, po kazdym myciu rak armatura musi byc wypolerowana, nie moze ani kropla wody na nich byc
meczace czasami ale z drugiej strony armature przez to bardzo rzadko czyszcze , bo zawsze w zasadzie jest czysta
a jak ukladasz plyty? wg autora wiadomo a potem wg daty wydania czy alfabetycznie wg tytulow?
O masakra. Nie, nie mam tak ze zlewem ale ze skarpetkami tak
No to chociaż w jednym nie jestem sama
Ja tak chciałabym mieć z skarpetkami, ale jak wspomniałam - jestem leniem
TO chyba będzie mało dziwne dziwactwo, ale... Ja średnio lubię herbaty. Przychodzi jesień i piję je jak szalona
wiesz jakos tez tak mam, od wiosny do jesieni nie pije herbat..
a jak przyjdzie jesien i zima to tez minimum jedna dziennie, ale nadal nie lubie owocowych herbat...
A miętową lubicie?
[ Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]