Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Samo tak wyszło jakoś xd ale równy kilogram i tak spadł w jeden dzień. Dziś rano 119.1
No jak ty tyle sportu robisz to się i ciasteczka spalają hahah
Brawo!!
Dobrze by było żeby to była norma, ale nie ma tak lekko. Coś czuję, że jutro będzie troszku więcej ale takie wahania są normalne, ważne żeby w skali miesiąca leciało w dół
Codziennie się ważysz?
Tak, codziennie i wpisuje w apke Huawei zdrowie, która jest połączona ze Smart watchem z którym ćwiczę, także spalone kcal wylicza mi od razu pod podana wage
No lekka presja jest, nie powiem xd i waga od razu pokazuje prawdę jeśli się nazarlo dzień wcześniej xd
No ja nie mam opcji się nażreć xD
Chociaż w sumie mam xD Dostałam od pacjentki pudełko merci xD w pracy je zostawiłam bo nie ufam sobie jeszcze...
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Merciiii, tak podziekuuuuje Ci.... Xd
Ależ nie ma za co
Piękny bilans u Ciebie powstaje Dodaj jeszcze ile tej wody wypijasz, za którą mnie tak ścigałeś w niedziele czy tam wczoraj :>
Ja piję wodę w 0.5 litrowych butelkach do których dolewam odrobinkę soku bez cukru dla smaku. W pracy pewnie ze 2-2.5 litra, w domu litr i na siłowni 1-1.5 litra, także troszku się zbiera do tego inne plyny
No pić mi się chce noooo xd
A gdzie Wasze bilanse?
Pięknie Ci to wyszło życzę osiągnięcia celow
A pomysł na dziarke już masz? Ja się wstępnie dogadywałem i będę robił wilka na piszczelu i sowę na klatce
Wow.Cukier ale te jedzenie apetycznie wygląda!!! wow!!!
Tomek znowu schudł!! Brawo!!!
No co poradzę, tak wyszło xd
Jutro Twoje ważenie, co? Jakieś masz oczekiwania?
Pysznie wygląda to Twoje śniadanko
No jutro ważenie... Powiem Ci, że mam ochotę się nie ważyć bo tylko mnie to stresuje. Jak będzie 121.9 to będę szczęśliwa bo będę mogła sobie zmienić w opisie na insta 2/30 Chodzi o osiągnięte cele
Mnie motywują takie pierdoły xD
Pewnie czytasz to już w niedzielę. Opowiadaj
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.05 MB (Maksimum: 1.28 MB) ]