Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
mam nadzieje ze twoja mama nie jest taka jak matka od A. tez sa ze soba caly czas, kazda godzine, ale ona wiem ze jest nieszczesliwa i ona wie ze sobie przy nim zycie zmarnowala ale jest z nim bo tak trzeba, dzieci, rodzina, religia.... ojciec od A. to dla mnie kawal gnoja. za kazdym razem slysze jego kurewskie docinki do niej, a ona cicha myszka nic mu nie odpowie..... moja babcia byla bardzo religijna i mi kiedys powiedziala ze nie trudno zyc z dobrym czlowiekiem ale ze zlym, i ona zyla tak ze swoim mezem bo tak trzeba... a tez byla gnida z niego... tak wiec jak ktos mi mowi ze sa szczesliwi bo sa razem 30 lat itd to dla mnie nie jest zaden dowod na szczesliwe malzenstwo... ja znam tyle par ktore sa razem bo dzieci albo rodzina albo ciezko finansowo oddzielnie, albo wygodnie, albo z przyzwyczajenia ze szkoda gadac. jakos mi smutno sie robi ze ludzie z biegiem lat juz nie szukaja swojego szczescia tylko zgadzaja sie na to co maja ....
dlatego ja bym nie miala nic przeciwko byc niezaleznym singlem, na sex zawsze latwo przyjaciela znalezdz, ale zyc chcialabym dla siebie samej a nie dla innych....
chyba jestem coraz wiekszym egoista i to mi sie podoba, chociaz moja corka mowi ze jestem czlowiekiem bez empatii, troche mialam nadzieje ze ona tez bedzie taka zolza jak ja ale coz zakochala sie... ale moze jej przejdzie
wracajc do tematu, to powiem ze nie zawsze to co mnie kreci to super cialo, ale np inteligetny facet tez na mnie dziala
Ano, Asia ma rację. Nie zawsze to musi być ciało, tylko np osobowosc itd też może mocno przyciągać
no ja znam jednego takiego co z wygladu nie jest moj typ, ale jest naprawde madry, jest mistrzem Niemiec w quizz, w Australi i innych krajach tez wygral, jezdzi po swiecie i sprawdza swoja wiedze, cholera na wszystko ma odpowiedzi jakos mnie to kreci... jakbym go spotkala to pewnie bym dala sie zaprosic na kawe , drinka albo sniadanie chyba w czasie sexu by musial wykrzykiwac jakies fajne wzory chemiczne
Hahahaha xd grubo
No to bystrzak, rzeczywiście
JEJUUU! Asia nie zauważyłam Twojego posta!
Zgadzam sie z Tobą. Staż małżeństwa/związku to żaden wyznacznik bo w Naszym kraju wiele par zyje na zasadzie - nie wypada się rozwodzić.
Nawet w rodzinie mamy takiego ananaska. Ciota wyszła za mąz za gościa, który miał schizofrenie. Wiedziała o jego chorobie. Gdy było z nim źle i był wobec niej i dziecka agresywny to chciała od niego uciec. Jej matka (zagorzała katoliczka) nie wpuściła jej do domu i powiedziała: wracaj do męża bo wiedziałaś ze jest chory.
Teraz na pokaz są szczęsliwym małżeństwem, ale raczej każde sobie żyje swoim życiem. To chyba nie do końca na tym polega...
, ale np inteligetny facet tez na mnie dziala
ja sądzę, że najseksowniejszym męskim organem jest mózg i głęboka inteligentna rozmowa kręci mocniej niż bicepsy. Nawet na badoo miałam w opisie: "od zdań wielokrotnie złożonych miękną mi kolana"
np osobowosc itd też może mocno przyciągać
ooo tak! "Mój" stolarz gość totalnie nie w moim typie, a tak dobrze się dogadywaliśmy... Chlip.
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Ale bezsens. Szkoda życia na takie coś
Jednak to starsze pokoleniea wyprane mózgi przez jakieś z dupy wyjęte nieżyciowe zasady
A weź tu z kimś teraz przeprowadź inteligentna rozmowę xd ciężko znaleźć
A weź tu z kimś teraz przeprowadź inteligentna rozmowę xd ciężko znaleźć
nie dobijaj mnie
No tak to wygląda, co poradzę xd
Ciężko będzie, ale nie ma rzeczy niemożliwych
Raz się udało, to i może drugi raz się uda
No raczej xd podstawa
Może być też tak, że ktoś sam się nawinie xd
Haha, no pamiętam xd jak mógłbym zapomnieć
Jasne, skup się na sobie
No coś w tym stylu
Hahahahaha xdxd
jak bedziesz szukac to my bardzo chetnie bedziemy w jury i damy nasza szczera opinie odnosnie typkow a uwiez mi mam nosa, musze wam opowiedziec o Holendrze i babce ktora pod nami mieszka, ale to jutro opowiem w kazdym badz razie od czasow Holendra wszystkie samotne u nas z dzielnicy pytaja mi sie o opinie zanim zanczna z kims krecic
ale racja dobrego wibratora zaden facet nie zastapi
No musisz koniecznie nam opowiedzieć
A co do ostatniego zdania.... Xd
Czekam na opowieść o Holendrze
a co do mężczyzn to ja nie jestem mentalnie gotowa bo cały czas siedzi mi w głowie to zauroczenie Stolarzem... I złapałam sie na tym, że nowopoznane osoby porównuje do niego <facepalm>
Wiem wiem nie wolno porównywać
Nic w tym takiego złego w sumie
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
[ Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.07 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]