Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Też macie jakiś dzień uznany świętym dniem ważenie. U mnie to niedziela
Póki co z mojej strony jest minus 3.5 kg na minusie
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Mhhh... Miałam fazę gdy każdy poranek był z wagą. A obecnie to wtedy gdy mi się przypomni.
Ja się ważę praktycznie codziennie. Oczywiście jak mam dobrą passę ok 3kg w ostatni tydzień też w sumie mogę liczyć
3 kg w tydzień wow tyle to ja mogę w jeden dzień przytyć ale schudnąć w jakiś miesiąc minimum. Podziwiam!!
Ty jesteś szczuplutka poza tym na początek to woda itd
Choć lubię się ruszać, nie powiem
Pamiętam, że sporo ćwiczyłaś. Ćwiczysz dalej?
Ja? Ja gruba jestem, rzuciłam.papierosy i siedziałam rok w domu, 6 kg przytyłam.
Sport nie ma! Po kontuzji pleców żyje z codziennym bólem. Czasem marzę o jednym dniu bez bólu a czasem o tym żeby się już nie obudzić bo ten ból.... Sport obecnie u mnie to spacery z psem i niestety noszenie psa po schodach co jest moim największym wyczynem w ciągu dnia. ? 20 kg do góry 20.kg na dół 4 razy dziennie ??
Eeech, biedna Ty. Nie da rady nic z tym bólem zrobić?
Zmienić ortopedę , ale to po drugiej szczepionce.
No to oby się udało i się poprawiło
Pięknie jedziesz dalej!
Wow, znowu waga w dół!!! Super!!!
Zaczynasz mnie motywować
A ostateczny cel to jaki masz cukier?
Ja chyba tak z 95kg. Przy wzroście 187cm powinno być całkiem ok. Tym bardziej, że ja jestem na rekompozycji w sumie. Buduję tkankę mięśniową i spałam tluszcz
Szatanska liczba! 66! Wzrost 168 cm, a waga generalnie dała w palnik bo waga startowa to 126.5 a teraz jest 122,5
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
No to jeszcze troszku. Dajesz, dajesz!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 843.26 kB (Maksimum: 999.7 kB) ]