Luźno o odchudzaniu :)

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-09-13 22:01:11

VenusDoom
cukier_puder
Liczba postów: 2,556
WindowsChrome 93.0.4577.63

Placebo

Z uwagi na to, że...

E_LUEMTXIAQLmkc?format=jpg&name=small

17 września wychodzi nowy singiel....

To czas założyć temat dla NAJLEPSZEGO ZESPOŁU NA ŚWIECIE!

1c11b5c71b18f676237d083646c5ba8a.jpg

7b3c213869179b744e706266819c9eed.jpg

Kocham ich [dblpt]heart[dblpt]

Pamiętam to pierwsze foto... To jest z trasy loud like love. Pierwsze koncerty tej trasy (w tym ten w Warszawie) Brian grał z wielkim FOCHEM jak na princesse przystało [dblpt]lol[dblpt] To w sumie był dość smutny obrazek. Bo na każdy koncert Brian wchodził z fochem, zagrał i zaśpiewał swoje i OUT. Co też czuła publiczność i generalnie te koncerty były dość sztywne... Mega słabo wspominam koncert w Polsce na tej trasie.
Parę dni czy tygodni później byłam na koncercie w Berlinie. Udało mi się być przy barierkach [dblpt]heart[dblpt] naprzeciw Briana [dblpt]heart[dblpt] [dblpt]heart[dblpt] [dblpt]heart[dblpt] [dblpt]heart[dblpt] (udało się bo w ogóle to miałam miejsca na trybunach bo gdy kupowałyśmy bilety to płyta się wyprzedała... SIC! Do Berlina pojechałyśmy z koleżanką rano żeby trochę pozwiedzać no i przyłączył się do nas kolega. Miał zwiedzać, a jeżeli udałoby mu się kupić bilet przed halą to poszedłby na koncert, jakby się nie udało to miał na nas poczekać. No i udało mu się... kupić bilet na płytę. Zamieniliśmy się. Jak dziś pamiętam to gdy on mi zaproponował, a moja koleżanka mi mówiła - ANIA IDZ BO TY TEGO POTRZEBUJESZ! No naprawdę jako fanka MEGA tego potrzebowałam... Jak dziś też pamiętam ten moment... Centralnie pod tym o2 się poryczałam, a oni się ze mnie śmiali [dblpt]lol[dblpt] emocje emocje emocje...
No i z tych emocji byłam tam pierwszą psychofanką i krzykaczką [dblpt]lol[dblpt] Raz tak się rozdarłam, że aż Brian się popatrzył w moją stronę [dblpt]lol[dblpt] No i kilku osobom w koło mnie udzieliło się moje wydzieranie japy i chyba swoim entuzjazme zaraziłam z 100 osób. Tak wiem, egocentryczka ze mnie okropna [dblpt]lol[dblpt] ale jedno jest pewne, Brian na tym koncercie się uśmiechał [dblpt]heart[dblpt] po za tym gdy koncert się skończył i żegnał się z każdą częścią widowni - chodził i kłaniał się to do mojej strony podszedł dwa razy [dblpt]heart[dblpt]
No i schodząc z sceny aż się przytulili z Stefanem i dwa razy sie do Nas odwracał... A na wcześniejszych koncertach naprawdę schodził z sceny obrażony... Zero odwracania się do widowni, zero interakcji z Stefanem...
Po tym koncercie w Berlinie kolejne koncerty tej trasy były już tylko lepsze [dblpt]D

'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo

'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM

#2 2021-09-19 21:51:05

VenusDoom
cukier_puder
WindowsChrome 93.0.4577.63

Odp: Placebo

https://www.youtube.com/watch?v=KudGpbf … el=PLACEBO

Czy będę w tym temacie rozmawiać sama z sobą? [dblpt]lol[dblpt]

#3 2021-10-19 21:02:54

VenusDoom
cukier_puder
WindowsChrome 94.0.4606.81

Odp: Placebo

Rozmawiając dalej sama z sobą [dblpt]lol[dblpt]

Plotki głoszą, że 8 listopa wychodzi nowy album! aaaaaaaaaaaaa! [dblpt]heart[dblpt]

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wspolnota - wielkabrytania - youpower - mastersofchaos - dawiddarek

[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 607.5 kB (Maksimum: 683.59 kB) ]