Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Miałam o tym pisać w temacie o spamie, ale w sumie czemu nie podyskutować o dedykowanym temacie...
https://www.youtube.com/watch?v=SgFDWK_sf9c
Jaram się
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
nie wiem co mzslec o jej sytuacji, z jakiegos powodu bylo tak jak bylo... czy ojciec mial racje, ona wyglada jakby nie dawala sobie rady z wlasnym zyciem, moze jednak musial ojciec ja kontrolowac..
Ooo, ciekawe. Kiedy premiera?
wczoraj widzialam ze na Amazon Prime juz jest
Obejrzałam...
Zatkało mnie trochę. Sama nie wiem co o tym myśleć... Jaka jest prawda?
Z jednej strony jest mi naprawdę żal piekła które przechodzi Brit....
A z drugiej strony zastanawiam się jaka jest w tym prawda. Mając z tyłu głowy to jak niepoczytalnie potrafią zachowywać się osoby chore psychicznie... Ale z drugiej strony, ona w czasie kurateli pojechała w wielkie trasy koncertowe, nagrywała, śpiewała, tańczyła, uczyła się i układała choreografie...
Czy orientujecie się może na podstawie konkretnie czego ona dostała tą kuratele ojca? Bo w filmie wspomnieli o załamaniu nerwowym...
Ami mi powiedziala ze ona niby cos jak Demencje, alzcheimer ma jakas chorobe... ale jesli tak jest to jak mogla spiewac cale teksy piosenek mh....
no tak... Wybuchłam śmiechem jak wyszedł ten wątek w filmie. Jaka kurwa demencja?! Mając DEMENCJE ona nie byłaby w stanie zapamiętać tak skomplikowanych sekwencji ruchów! Dziś miałam Pacjenta z demencją, który nie potrafił dotknąć palcem nosa... Ci Pacjenci nie ogarniają pory roku, miesiąca, daty. Pacjent z demencją potrafi powiedzieć, że mamy lato, a miesiąc to październik. Wiecie - odpowiedzi takie niespójne...
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 714.84 kB (Maksimum: 836.43 kB) ]