Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
o wow... Manni sie nie trzesie ale szczeka ile wlezie... musze dac mu sie przytulic i pocalowac i wtedy jest ok
no cos w ten desen
jejku jakie ja dziwactwo dzis slyszalam, jedna grupa Bulldogow jest z Pl i jedna podala tam linka do polskiej piosenki ktora spiewa psu wlaczylam sobie i mialam ehh... w uszach przez dwa dni
https://www.youtube.com/watch?v=rkVuVPEbQos
napewno znacie, ja polskiej muzyki juz od lat nie slyszalam
kicz ale wpada w ucho
Nie znam
Aleee... widze ze w tej ekipie jest Karaś... i jeśli chodzi o niego to mogę CI polecić (Tomkowi w sumie też ) ten kawałek.
https://www.youtube.com/watch?v=2yxoq-DDsLg
Wiadomość dodana po 57 s:
W ogóle co do muzyki i psów... To Manfred też ma tak, że na pewne dźwięki szczeka? U Nas np. na początku na ten kawałek Luna szczekała:
https://www.youtube.com/watch?v=TJ4INx5lfe4
Wiadomość dodana po 03 min 10 s:
W sumie jak tez kot reaguje na dźwięki? Czy może ma wyjebke?
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Ahhh Goodbye
Bardzo lubię ten kawałek !! Jest z "Dark"
No mam jedną z moich ulubionych piosenek i niestety nie mogę jej słuchać bo Manni szczęka jak oszalały na saksofon ?
https://youtu.be/hC8CH0Z3L54
Czyli to chyba normalne, że zwierzęta tak reagują na dźwięki... Pamiętacie mojego królika? Pancia tupała jak słyszała lady gage
Hahaha na lady Gaga też reaguje podobnie
Manni nie lubi krzyków, wiertarki, głośnych ostrych dźwięków i zawsze ucieka z kuchni jak odrywam kawałek foli aluminiowej
Cukierku!!! Manni jak widzi ze otwieram szafe gdzie jest odkurzacz to juz ma usmiech od ucha do ucha i skacze ze szczescia
Ty myslisz ze ja Monk bede miec psa ktory odkrzacza sie boi ? Manfed pokochal odkurzacz i kocha byc odkurzany!!! raz dziennie zawsze musze go odkurzyc
ahh jaki szczesliwy byl dzis Manfred , wczoraj wrocilismy do domu a dzis mama wyciagnela odkurzac, on jest buldog angielski a jak zobaczyl odkurzac to prawie do sufitu skakal ze szczescia,
hahahaha Słodziak Ja dziś sprzątałam w sypialni rodziców i Luna przeszczęśliwa bo wie, że coś się dzieje! Na pewno juz czuje, ze przyjadą
wczoraj A. przeczytal artykol ze psy potrafia czytac w myslach no i sprawdzilam : pomyslalam sobie _ Manni prosze cie nie rob nic! i Manfred nic nie zrobil dziala
Manfred byl dzis u dr i go zwazylismy , Manni ma 7 miesiecy i wazy 22 kg takze rosnie jak mamusia
do ok 30 kg i 40 cm wzrostu
9 moich kotek
ha ha ha jeden moj Mieczyslaw ma 22 kg a ja go adal musze po schodach nosic, wszyscy sie smieja ze moment jak go podnosze to kazdy naulicy slyszy bo za kazdym razem krzykne " Ooo Mein Gott!!! "
Nie,
Do roku musi być noszony, bo u Anglików masa tak szybko jest nabierana że stawy są bardzo obciążone, Manni to 22 kg ale mięśni a nóżki malutkie więc tak lekarz i hodowcy zalecają a Manni bardzo lubi być noszony
Od paru dni za dużo płacze z bólu i A. Nosi mi Manniego na dół, sama go teraz nie noszę , zresztą od paru dni noszę pas usztywniający na plecy to nawet schylić się nie da. Chodzisz jak robot
Czas tym roboczym krokiem iść do lekarza
Moja Luna zaczęła mi lizać wszystko w koło... Pierwszy objaw chorej trzustki....
Wczoraj bolał ją prawdopodobnie brzuszek (ale skończył się lek na wrzody, więc to może to...)
Dziś pogryzła kwiatka i moją frotkę. Kolejnym objawem chorej trzustki jest jedzenie rzeczy niejadalnych
Trzymajcie za nią kciuki, nie mam czasu na jej chorobę...
[ Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.09 MB (Maksimum: 1.35 MB) ]